250 g | KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių |
1 vnt. pakuotės | sluoksniuotos tešlos |
3v.š. | pomidorų padažo |
100 g | sūrio |
1 | kiaušinis |
pagal skonį | sezamų sėklos |
Į keptuvę sudėkite šviežiais triušienos dešreles ir kepkite pavartant apie 8 min. (kepimo laikas priklauso nuo kaitlentės), kol gražiai apskrus.
Kol kepa dešrelės, tešlą aptepkite pomidorų padažu, pabarstykite sūriu ir supjaustykite į 3 dalis, kiekvieną dalį supjaustykite į 2 trikampelius.
Kiekvieną dešrelę suvyniokite į tešlą, dėkite ant kepimo skardos ir viršuje aptepkite kiaušinio tryniu, pabarstykite sezamų sėklomis.
Kepimo skardą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20-25 minučių.
Dešrelės tešloje paruoštos! Skanaus!
Už receptą dėkojame Stebuklinga virtuvė.