250 g | Kitchen me triušienos dešrelių |
4 v.š. | sviesto |
2 skiltelių | česnako |
ryšulėlio | petražolių |
brokolių | |
1/2 a.š. | kmynų |
žiupsnelis | druskos, pipirų |
citrinos sulčių | |
čili dribsių |
Apvirti brokolius ir atidėti. Į keptuvę įpilti šiek tiek vandens ir patroškinkite dešreles. Išgaravus pusei vandens sudėti pusę sviesto, smuklintą česnako skiltelę, čili dribsnių. Truputį patroškinti ir perdėti į kitą indą. Toje pačioje kepuvėje ištirpinti likusį sviestą, sudėti smulkintą česnako skiltelę , petrazoles , kmynus , brokolius. Kai viskas apkepa sudėti atgal dešreles , išspausti citrinos , prieskonių pagal skonį.
Skanaus !
Už receptą dėkojame Aurika_gourment.