Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos dešrelės su kukurūzų salsa
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
1 v.š. aliejaus
3 v.š. barbekiu padažo
1 skardinės konservuotų baltų pupelių
1 skardinės konservuotų kukurūzų
1/2 nedidelio mėlynojo svogūno
saujos kalendros lapelių

Triušienos dešrelės su kukurūzų salsa

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Į keramikinį/stiklinį kepimo indą pilame aliejų ir dedame į orkaitę. Įkaitiname iki 190 laipsnių.
  • Kai indas įkaista, į jį sudedame dešreles ir pavoliojame po aliejų. Dedame į orkaitę ir kepame 10 minučių.
  • Į indą sudedame nusunktas pupeles ir barbekiu padažą. Gerai išmaišome, kad viskas pasidengtų padažu. Dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 10-15 minučių iki kol dešrelės iškepa.
  • Kol dešrelės kepa, inde sumaišome nusunktus kukurūzus, suplėšytus kalendros lapelius ir smulkiai supjaustytą svogūną.
  • Dešreles tiekiame su salsa ir šiltomis tortilijomis.

Už receptą dėkojame Minimali virtuvė. 

Atgal į receptų sąrašą