250 g | šviežių triušienos dešrelių |
1 indelio | kokosų minkštino gėrimo (riebumas 11-13%) |
pusės | kalafioro |
1 v.š. | kokosų aliejaus |
Svogūno laiškų | |
2 | raudonosios paprikos (vidutinio dydžio) |
pagal poreikį | Bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio |
pagal poreikį | Džiovintų bazilikų |
žiupsnelis | Druskos |
1 Dešreles sudėti į kepimo indą ir užpilti kokosų minkštimo gėrimu. Kepti orkaitėje apie 40min/180C.
2. Kalafiorą susmulkinti maisto smulkintuvu iki grūdelių konsistencijos.
3. Įkaitinti keptuvę su kokosų aliejumi ir apkepti smulkintą kalafiorą, kol šis apskrus. Kepimo metu įberti bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio, šiek tiek druskos.
4. Papriką supjaustyti kubeliais.
5. Smulkiai supjaustyti svogūno laiškus.
6. Iškeptas dešreles dėti į lėkštę, šalia patiekti apkeptus kalafioro “ryžius”, ant viršaus užbarstyti pjaustytus svogūno laiškus, džiovintų bazilikų.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Rožinis avokadas.