250 g | Kitchen me šviežių triušienos dešrelių |
3 bandelės | dešrainiams |
1 a.š. | garstyčių ir medaus padažo |
1 a.š. | česnakinio padažo |
60 g | marinuotų mini agurkėlių |
3 griežinėliai | marinuoto ananaso |
3 puselės | marinuoto mango vaisių |
pagal poreikį | sultenių |
pagal poreikį | žirnių daigų |
pagal poreikį | porų daigų |
dešrelių kepimui | kokosų aliejaus |
1.Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite kokoso aliejų ir iškepkite šviežias triušienos dešreles (vis pavartant kepti apie 6-8 min.).
2.Jei įsigytos bandelės neįpjautos, tuomet įpjaukite jas per centrą, išilgai. Įpjautas bandeles pašildykite.
3.Pašildytų bandelių sieneles patepkite padažais, į vidų įdėkite po dvi kokosų aliejuje iškeptas triušienos dešreles, išdėliokite supjaustytus ananasus ir mango, apibarstykite kietuoju sūriu.
4.Taip pasiruoškite visus dešrainius ir juos išdėliokite ant skardos, kad viskas gerai pašiltų ir išsilydytų sūris, pašaukite į 150 C orkaitę 5-7 min.
5.Išsilydžius sūriui, dešrainius išimkite iš orkaitės ir pagardinkite marinuotais agurkėliais, sultenių lapais, žirnių ir porų daigais.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!