Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos dešrainis kitaip!
ingredientai
250 g Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių
3 vnt. bandelių dešrainiams
1 a.š. garstyčių padažo
1 a.š. baltojo padažo
60 g marinuotų mini agurkėlių
3 griežinėliai marinuoto ananaso
3 puselės marinuotų kriaušių
1 vnt. virtas burokėlis
pagal poreikį sultenių
pagal poreikį žirnių daigų
Pagal poreikį porų daigų

Triušienos dešrainis kitaip!

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežias triušienos dešreles iškepkite kepsninėje arba 180 C orkaitėje 6-8 min.
  2. Marinuotus vaisius ir virtą burokėlį pagrilinkite ant kepsninės (jei gaminsite namuose - pakepinkite keptuvėje ant ghee svieso).
  3. Jei įsigytos bandelės neįpjautos, tuomet įpjaukite jas per centrą, išilgai. Įpjautas bandeles pašildykite.
  4. Pašildytų bandelių sieneles patepkite garstyčių ir baltuoju padažu, į vidų įdėkite po dvi grilintas triušienos dešreles, išdėliokite supjaustytus grilintus vaisius ir burokėlio griežinėlius, pagardinkite marinuotais agurkėliais, sultenių lapais, žirnių ir porų daigais.

Skonių harmonijos garantas!

 

Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!         

Atgal į receptų sąrašą