- Svogūnus, rūkytą kiaulieną, GOURMET WORLD sūrį „Mozzarella di Bufala“ ir pistacijas susmulkinkite.
- Špinatus apkepkite keptuvėje su ½ kiekio sviesto, apie 3 min. arba kol špinatai suminkštės.
- KITCHEN ME triušienos dešrelėms išspauskite mėsą ir ją sumaišykite su kapotomis pistacijomis, svogūnais, rūkytu kumpiu, sūriu ir keptais špinatais.
- Kalakutienos filė išpjaukite kaip išklotinę, iš abiejų pusių įtrinkite KOTANYI druska ir KOTANYI juodaisiais pipirais, į vidinę dalį sudėkite triušienos dešrelių mėsos įdarą, susukite vyniotinį ir suriškite maistiniu siūlu, kad laikytųsi forma. Šiek tiek patepkite lydytu sviestu.
- GREENFIELD juodąją arbatą užplikykite karštu vandeniu.
- Į skardą supilkite arbatą, sudėkite kalakutienos vyniotinį ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 1 val.
- Iškepusį vyniotinį suvyniokite į foliją ir pailsinkite 30 min.
- Padažui: prikaistuvyje su likusiu sviestu apkepkite miltus 2–3 min. Nuolat maišant po truputį supilkite iš skardos gautą arbatos sultinį ir pavirkite apie 10 min., kol sutirštės, tada dėkite druskos ir pipirų.
- Patiekite su mėgstamomis žaliomis salotomis ar kitu garnyru.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai