250 g | Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių |
2 vnt. | lauro lapelių |
kelių grūdelių | juodųjų pipirų |
3 vnt, | apvalių tortilijų |
1 vnt. | raudonosios paprikos |
pagal poreikį | dižono garstyčių |
mėgiamų | agurkų, pomidorų ar kt. daržovių |
Padažui: | |
3 v.š. | tiršto natūralaus skonio jogurto |
3 v.š. | majonezo |
2 skiltelės | česnako |
šlakelio | išspaustų citrinos sulčių |
žiupsnelio | šviežiai pjaustytų krapų |
žiupsnelis | druskos |
p.s. jei kepsite griliuje: išvirtas dešreles pirmiausiai apskrudinkite ant grotelių, tuomet aptepkite garstyčiomis, įvyniokite į tortiliją su paprika ir apskrudinkite iš abiejų pusių.
Skanaus ;)
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui.