250 g | KITCHENme triušienos dešrelių |
0,5 kg | mažųjų bulvyčių |
1 | raudonos saldžiosios paprikos |
2 vnt. | raudono svogūno |
skiltelė | česnako |
Alyvuogių aliejaus | |
žiupsnelis | Druskos, pipirų |
Arbatinio š. | bazilikų SANTA MARIA |
Arbatinio š. | rozmarinų SANTA MARIA |
Arbatinio š. | čiobrelių SANTA MARIA |
Stiklinės | balto sauso vyno |
1. Įkaitinti orkaitę 180 laipsnių.
2. Bulves, papriką ir raudoną svogūną susmulkinti (ne per daug smulkiai, stambiau).
3. Prieskonius sumaišyti su aliejumi ir traiškytu česnaku ir šiame padaže išmaišyti susmulkintas daržoves.
Daržoves sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
4. KITCHENme triušienos dešreles išvolioti tame pačiame prieskonių mišinio likutyje ir išdėlioti šalia
daržovių.
5. Viską kepti 20min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6. Po 20min. viską apipilti stikline balto sauso vyno ir dar pakepti 10min.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame Bet pirmiausia diena.