Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Šventinės meksikietiškos salotos
ingredientai
1 skardinės konservuotų kukurūzų
1 skardinės konservuotų raudonųjų pupelių
1 paprikos
1 mėlynojo svogūno
1 sunokusio avokado
1 sunokusio mango
3-4 pomidorų
200 g virtų bolivinių balandų
2–3 šaukštų smulkintų SPILVA marinuotų uoginių paprikų
1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
4-5 šauktai OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejaus
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų su druska
2–3 šaukštų DOBILO ekologiškos grietinės
Žiupsnelio KOTANYI malto kumino
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
1 saujos kalendrų lapelių

Šventinės meksikietiškos salotos

20-30 min.
4-6 asmenims
Gaminimas

1.Dubenyje sumaišykite konservuotus kukurūzus ir pupeles.
2. Papriką, svogūną, avokadą, mango ir pomidorus supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su
kukurūzais bei pupelėmis.
3. Berkite virtas bolivines balandas ir smulkintas SPILVA marinuotas uogines paprikas.
4. Įkaitintoje ZYLE keptuvėje apkepkite KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles.
5. Daržoves pagardinkite OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejumi, šaukštu žaliosios citrinos
sulčių ir KOTANYI aitriosiomis paprikomis su druska.
6. DOBILO ekologišką grietinę sumaišykite su KOTANYI maltu kuminu, kalendra ir supilkite
žaliosios citrinos sultis, gerai išmaišykite.
7. Į lėkštes dėkite išmaišytas salotas keptas smulkintas triušienos dešreles. Uždėkite grietinės
padažo ir papuoškite kalendrų lapeliais.

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą