1 pakelio | KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių |
3–4 šaukštų | OBELIŲ sviesto skonio aliejaus |
1 saujos | shiitake grybų |
1 | agurko |
3 šaukštų | KIKKOMAN padažo Yakitori |
1 šaukšto | ryžių acto |
1 šaukšto | cukraus sirupo arba medaus |
2 šaukštų | aštraus aitriųjų paprikų padažo |
2–3 šaukštų | KIKKOMAN sojų padažo |
2 šaukštų | JADE BRIDGE sezamų aliejaus |
1 saujos | žirnelių ankščių |
1 | kiaušinio |
300 g | virtų AJI sušių ryžių |
1 saujos | tarkuotų morkų |
1 saujos | bambukų ūglių |
100 g | konservuotų kukurūzų burbuolių |
1 saujos | konservuotų sojų daigų |
1 saujos | bazilikų lapelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai