Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Skaniausias padažas prie triušienos dešrelių
ingredientai
2 keptų obuolių
250 g KITCHEN ME triušienos dešrelių
šlakelio alyvuogių aliejaus
kelių šaukštų Suslavičiaus pomidorų padažo
žiupsnelis DANSUKKER rudojo cukraus
žiupsnelis SANTA MARIA akmens druskos
žiupsnelio Tellicherry juodųjų pipirų
keletos „Brioche“ bandelių
mėgstamų žolelių

Skaniausias padažas prie triušienos dešrelių

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

 

  1. Į indą dėkite triušienosGaminimo eiga dešreles, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pakepinkite grilyje.
  2. Du obuolius sudėkite į virtuvinį smulkintuvą, ten pat supilkite pomidorų padažo, cukraus, druskos ir pipirų.
  3. Viską sutrinkite.
  4. Apskrudinkite bandeles.
  5. Ant bandelių gausiai dėkite padažo, obuolio ir dešreles. Ant dešrelių dar uždėkite padažo ir mėgstamų žolelių.

 

  • Svarbu: dešrelių negalima perkepti.
  • Obuolius galite kepti tiek ant grilio, tiek orkaitėje.
  • Į padažą galite įdėti česnako arba svogūno.
  • Obuolius perpjaukite į keturias dalis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir ant grilio kepkite apie 10 min., kol suminkštės.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą