APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ TRIUŠIENA /
Pyragas su triušienos dešrelėmis
ingredientai
250 g
Kitchen me šviežių triušienos dešrelių
1 pakelio
bemielės tešlos
šlakelio
aliejaus (skardai patepti)
1 vnt.
kiaušinis
Pyragas su triušienos dešrelėmis
50 min.
4-5 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Triušienos dešreles
padaliname per pusę.
Tešlą susipjaustome juostelėmis ir apsukame
dešreles.
Į kepimo skardą dedame paruoštas dešreles tešloje ratu ir aptepame kiaušinio plakiniu.
Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic larus" kolektyvas
Atgal į receptų sąrašą