- Smulkiai supjaustykite mėlynąjį svogūną, suberkite jį į įkaitintą alyvuogių aliejų ir pakepkite, kol šis suminkštės. Į svogūnus suberkite smulkiai supjaustytus česnakus. Viską lengvai pakepkite.
- Triušienos dešreles išimkite iš pakuotės ir supjaustykite griežinėliais. Supjaustytas dešreles suberkite į svogūnų ir česnakų masę. Taip pat į bendrą masę berkite smulkiai supjaustytus saliero stiebus ir viską ant silpnos ugnies pakaitinkite.
- Kol viskas šyla, nedideliais kubeliais supjaustykite kriaušes ir berkite į bendrą masę. Kriaušes pakaitinkite dar apie 5 minutes, kol jos suminkštėja.
- Kai viskas jau paruošta, pilkite vištienos sultinį, konservuotus pjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Pagardiname druska bei pipirais ir viską pavirkite dar apie 5 minutes. Skanaus!
Dėkojame "Skonio lenktynės" už receptą!