APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ TRIUŠIENA /
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
ingredientai
2 x 250 g
Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių
2 v.š.
sviesto
2 a.š.
garstyčių
pagal poreiki
druskos, pipirų ir lauro lapų
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
20 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Į verdantį ir pasūdytą vandenį, pagardintą pipirais ir lauro lapais, sudėkite
šviežias triušienos dešreles
ir virkite apie 10-12 min.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite garstyčias.
Į garstyčių ir sviesto padažą dėkite išvirtas
triušienos dešreles
ir jas apkepinkite.
Patiekite su bulvių koše ir marinuotais pomidorais.
Skanaus
Atgal į receptų sąrašą