300 g | įvairiaspalvių lapinių kopūstų |
1 l | vandens |
2 šaukštų | OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus |
1 pakelio | KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių |
1 | svogūno |
1 skiltelės | česnako |
2 šaukštų | kanapių sėklų |
2 šaukštų | DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“ |
1 saujos | bruknių |
400 g | MUTTI konservuotų smulkintų pomidorų |
1 šaukšto | balzaminio acto |
Žiupsnelio | džiovintų bazilikų |
Žiupsnelio | džiovintų raudonėlių |
Žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai