Tešlai: | |
350 g | miltų |
žiupsnelis | cukraus |
3 g | DR. OETKER sausų mielių |
2 šaukštų | BORGES alyvuogių aliejaus Extra Virgin |
1 stiklinės | TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto) |
žiupsnelio | KOTANYI druskos |
Įdarui: | |
250 g | KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių |
1/2 | svogūno |
1 saujos | špinatų |
1 saujos | gražgarsčių |
2 stiebelių | svogūnų laiškų |
2 šakelių | baziliko |
2 skiltelių | česnako |
180 g | ŽEMAITIJOS PIENO 9 % pusriebės varškės |
1 šaukšto | SUSLAVIČIAUS grūdėtųjų garstyčių |
3 šaukštų | BORGES alyvuogių aliejaus Extra Virgin |
Žiupsnelio | KOTANYI druskos |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai