250 g | kietagrūdžių kviečių makaronų |
200 g | šaldytų žirnelių ir morkų mišinio |
250 g | Kitchen me šviežių triušienos dešrelių |
1 vnt. | mažas svogūnas |
2 v.š. | aliejaus kepti |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | saldžiosios paprikos miltelių |
Užstatykite virti makaronus pasūdytame vandenyje, o kol virs, keptuvėje pakepkite šviežias triušienos dešreles (abi puses po 6 minutes, iš viso 12 minučių). Pakepkite smulkiai pjaustytą svogūną, žirnelius su smulkintomis morkomis. Galite palengvinti gamybą, jei nenorite kepto svogūno: į išvirtus ir nukoštus makaronus suberkite atšildytus žirnelius su morkytėmis ir keletą minučių maišant pašildykite (tuomet daržovės bus mažiau termiškai apdorotos ir gaivesnės).
Sumaišę virtus makaronus su daržovėmis, suberkite mažais kąsneliais pjaustytas keptas dešreles (galite vietoje keptų rinktis virtas). Užberkite saldžiosios paprikos miltelių.
... Ir puikūs pietūs šeimynai pagaminti!
Už receptą ir idėjas dėkojam Gintarei iš VIRŠ OBELŲ
Receptus įamžino nuotraukose Darius iš www.grafas.lt