250 g | Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių |
4 vnt. | bulvės |
150 ml | pieno |
gabalėlis | sviesto |
sauja | tarkuoto parmezano |
Salotoms: | |
1 pakuotė | salotų |
pagal poreikį | svogūnų laiškų |
pagal poreikį | švž. krapų |
pusė | agurko |
2-3 v.š. | salotų grietinės 12 % |
žiupsnelis | druskos, pipirų mišinio |
Bulves nuvalome ir dedame virti.
2.Daržoves skirtas salotoms nuplauname ir supjaustome.Dedame grietinę ,prieskonius.Kol kas nemaišykite.
3.Išvirusias bulves nusunkite,užpilkite verdančiu pienu,dėkite sviestą,parmezaną ir sutrinkite.
4.Triušienos dešreles apkepkite svieste iki apskrudimo.
Štai ir viskas.Skanaus !!!
Už receptą dėkojame Skanu, gražu ir su meile....Rita.