250 g | KitchenMe triušienos dešrelių |
5 vnt. | nedidelių prancūziškų bandelių |
1 šaukštas | medaus |
1 šaukštas | trumų aliejaus |
5 šaukštai | vandens |
1 šaukštelis | sviesto |
0,5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų |
1 šaukštas | aliejaus kepimui |
4 šaukštai | garstyčių |
4 šaukštai | majonezo+ sauja bazilikų ir viską sublendinti, kad gautųsi žalias, bazilikų skonio majonezas |
4 riekelės | čederio sūrio |
Salotų lapų | |
kitų norimų priedų | ridikėlių daigų, svogūnų džemo, marinuotų aitriųjų paprikų, šviežio agurko |
Dešreles sudėti į šiek tiek įkaitintą keptuvę su šaukštu aliejaus ir kepti apie 8 min leidžiant iš visų pusių apskrusti. Tuomet supilti vandenį, dėti medų, trumų aliejų, pipirus ir vis pajudinant keptuvę, kepti apie 2-3min. Tuomet įdėti gabaliuką sviesto išmaišyti ir išjungti kaitrą. Galima užberti šiek tiek čili dribsnių.
Bandeles įpjauti, apskrudinti, į vieną pusę tepti garstyčių, į kitą bazilikų majonezo ir iškart dėti sūrį. Tuomet dėti plonai supjaustytus agurkus, salotų lapus ir dešrelę, bei norimus priedus. Skanaus!
Už receptą dėkojame LUCKY SPOON by Barbora