2x250 g. | KITCHEN me švž. triušienos dešrelės |
kelių gabalėlių | česnakinio sviesto |
2 vnt | lauro lapelių |
keletos | juodųjų pipirų grūdelių |
Garnyrui: | |
250 g. | ryžių |
240 g. | konservuotų raudonųjų pupelių |
140 g. | konservuotų kukurūzų |
1 vnt. | raudonosios paprikos |
2 vnt. | nedidelių šviežių agurkų |
žiupsnelio | pjaustytų šviežių krapų ir petražolių |
šlakelio | alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | druskos, maltų juodųjų pipirų |
Skanaus ;)
Patarimas: česnakinį sviestą pasigaminti paprasta ir namuose. Tereikia tik į kambario temperatūros sviestą įspausti kelias česnako skilteles (galima iš prieskoninių žolelių pridėti), suformuoti volelį, įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldiklį.
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!