- Pirmiausia išverdame putpelių kiaušinius, nulupame ir padedame atvėsti. Iš triušienos dešrelių išspaudžiame mėsą į ją mušame vieną kiaušinį (daugiau nieko dėti nereikia, nes pačių dešrelių skonis tobulas) ir gerai išminkome.
- Į vieną lėkštę dedame miltus, į kitą maltus džiūvėsėlius, o dar viename dubenyje išplakame du kiaušinius.
- Imame gabaliuką dešrelių mėsos, padarome blyną ant jo dedame putpelės kiaušinį ir gerai jį aplipdome mėsa.
- Tokius kukulius apvoliojame miltuose, kiaušinio plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose (galima paniruoti du kartus).
- Puode kuriame virsime kukulius užkaitiname aliejų, dedame juos ir verdame ant nedidelės kaitros kol gražiai apskrunda.
- Patiekiame su mėgstamu garnyru ir salotomis.
Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė