- Supjautykite vienodo dydžio gabalėliais daržoves, supjaustykite šviežias triušienos dešreles ir suverkite viską ant bambukinių iešmelių. Į įkaitintą keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir pakepkite vėrinukus po 6 minutes iš abiejų pusių (iš viso 12 minučių) ant vidutinio karščio kaitros.
- Kadangi kepdamos dešrelės išskiria papildomai riebaliukų ir druskos, esančios viduje, daržovių galima prieš kepant ir nesūdyti.
- Jei daržovių norite traškesnių, tuomet dešreles apvirkite ir verkite ant iešmelių pusiau išvirtas, tuomet trumpiau kepkite.
- Valgykite su ryžiais ar kitomis mėgstamomis kruopomis, bulvėmis ar duonele.
Skanaus!
Už receptą ir idėjas dėkojam Gintarei iš VIRŠ OBELŲ
Receptus įamžino nuotraukose Darius iš www.grafas.lt