Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
VIENO PUODO JAUTIENOS TROŠKINYS/GULIAŠAS
ingredientai
400 g sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyko Kitchen me
Druskos, pipirų
1 v.š. miltų
1 svogūno
4 skiltelių česnako
2 morkų
1 saliero lapkočio
1 a. š. maltos paprikos
1 a.š. džiovinto čiobrelio
100 ml raudono sauso vyno
1 a. š. sojos padažo
2 v. š. pomidorų padažo
400 ml jautienos sultinio
4 bulvių
Šviežių petražolių patiekimui
Aliejaus kepimui

VIENO PUODO JAUTIENOS TROŠKINYS/GULIAŠAS

40 min.
2-3 asmenims
Gaminimas

 1. Jautienos šašlyką supjaustome smulkesniais kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir dedame kepti į aliejumi įkaitintą didesnį puodą. Mėsos gabalėlius gerai apskrudiname iš visų pusių, bet pilnai neiškepame. Tada beriame šaukštą miltų ir išmaišome, kad mėsa jais apliptų. Išimame iš puodo ir atidedame.

2.     Į tą patį puodą vėl pilame aliejaus ir dedame susmulkintas daržoves: svogūną, česnaką, morkas, salierus. Kelias minutes pakepiname, įberiame prieskonius maltą papriką ir čiobrelį. Dar kelias minutes kepame maišydami. Tada grąžiname mėsą į puodą.

3.     Supilame vyną, pakaitiname kelias minutes, kol išgaruoja alkoholis.

4.     Supilame soją, pomidorų padažą, sultinį.

5.     Sudedame bulves (skystis turi apsemti bulves).

6.     Puodą su dangčiu dedame į orkaitę ir troškiname 150 laipsnių orkaitėje 2-3 valandas, kas valandą pamaišydami.

7.     Patiekiame pabarsčius šviežiomis petražolėmis.

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą