Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
VASARIŠKAI GAIVŪS MĖSAINIAI SU PERSIKU
ingredientai
150 g KITCHENme sausai brandinti jautienos maltiniai mėsainiams
Gardėsis BRIOCHE mėsainių bandelės
Buivolių mocarela
1 Persikas
pagal poreikį Pesto
pagal poreikį Baziliko lapeliai
pagal poreikį Balzamiko pasta

VASARIŠKAI GAIVŪS MĖSAINIAI SU PERSIKU

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Iškurename kepsninę.
  2. Vienu metu dedame kepti maltinius ir persiko griežinėlius: kepame vieną pusę 4min., viską apverčiame ir kepame dar 4min. Persikus nuimame nuo griliaus, o maltinius vėl apverčiame ir uždedame pjaustytas mocarelos riekeles, pakaitiname kol išsilydo sūris.
  3. Baigiant kepti maltinius, sudedame bandeles, kad pašiltų (joms tereikia poros minučių).
  4. Ant apatinės mėsainio bandelės tepame pesto, dedame mėsos paplotėlį su sūriu, pakepintus persiko griežinėlius, baziliko lapelių ir viską apšlakstome balzamiko pasta, uždengiame viršutine bandele.

SKANAUS!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą