Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Troškinta jautiena
ingredientai
2x220 g Black angus jautienos didkepsnis ( Kitchen me )
100 g cukinijos
100 g moliūgo
3 vnt pomidorų
6 vnt salotų lapų
žiupsnelis Himalajų druskos, juodųjų pipirų, žolelių

Troškinta jautiena

50 min
2 porcijos
Gaminimas

Jautieną prieš kepant palaikome pusę val kambario temperatūroje. Kadangi tai brandinta mėsa, marinuoti jos nereikia. Tad dedame mėsą į foliją, šalia pridedame susmulkintų moliūgų ir cukinijų, uždarome foliją taip, kad neiktų atviros vietos. Ir dedam į orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 40min. Tuomet pradarome foliją ir dar kelias min pakepam. Taip pat tuo metu sudedam perpjautus pomidorus kepti, pagardiname žolelėmis. Ištraukus pabarstome himalajų druska ir pipirais. Duodam pastovėt kelias min. Supjaustome ir  dedame ant salotų lapų, šalia kepti orkaitėje pomidorai.

Už receptą dėkojame Indrei Trusovei.

Atgal į receptų sąrašą