- Į vieną indą burokine tarka sutarkuokite bulves, į kitą indą – cukiniją. Į abu indus burokine tarka įtarkuokite po pusę svogūno. Į indą su cukinija įdėkite susmulkintas žoleles ir smulkintą česnaką. Į bulvių masę sudėkite rozmarino lapelius. Į abu indus įmuškite po kiaušinį ir įtarkuokite citrinos žievelės. Į bulves įberkite maltų pipirų mišinio, o cukiniją pabarstykite juodaisiais pipirais. Atskirai išmaišykite bulves ir cukinijas. Į abu indus įberkite vienodai miltų ir išmaišykite.
- KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ apibarstykite KOTANYI druska ir juodaisiais pipirais iš abiejų pusių. Maltinį padalinkite į 2 dalis, jas suapvalinkite.
- Į įkaitintą keptuvę pilkite rapsų ir kanapių sėklų aliejaus ir formuokite maltinio storio bulvių masės blynus, ant jų viršaus uždėkite jautieną. Ant jos – po cukinijos blyną. Bulvėms paskrudus, blynus apverskite.
- Krienų padažą „Roast“ sumaišykite su graikišku jogurtu.
- Blynus sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą ir kepkite 175 °C temp. apie 5 minutes. Blynus patiekite su padažu, papuoškite žolelėmis ir pabarstykite juodaisiais pipirais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai.