4 x 150 g. | KITCHEN me šaldyta sausai brandinta smulkinta jautiena Mėsainiams |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
2 a.š. | Dižono garstyčios |
1 vnt. | Mėlynasis svogūnas |
4 gabalėliai | Sūris |
4 vnt. | Mėsainių bandelės |
Pagal poreikį | Traškios salotos |
2 vnt. | Pomidorai |
Pagal poreikį | Alyvuogių aliejus |
Svogūną supjaustyti plonais griežinėliais, patepti aliejumi ir kartu su mėsainių mėsa iškepti ant griliaus. Prieš pat kepimo pabaigą ant mėsos paplotėlių, prieš tai pabarsčius druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais, uždėkite po sūrio griežinėlį ir dar 1 minutę pakepkite, kol sūris apsilydys.
Mėsainių bandeles perpjaukite pusiau, trumpam uždėkite ant grilio grotelių, kad pašiltų, patepkite apatinę dalį puse šaukštelio garstyčių, uždėkite mėsos paplotėlį, apkeptus svogūnus, pjaustytus pomidoro griežinėlius, salotos lapelių ir užvoškite badelės viršumi.
Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!