Plonomis juostelėmis supjaustykite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“.
- Išvirkite kiaušininius makaronus taip, kaip nurodyta ant pakelio.
- Įkaitinkite 3 keptuves. Į vieną supilkite aliejų, suberkite česnaką ir lengvai apkepkite. Supilkite padažą „Terijaki“, sumažinkite kaitrą ir kaitinkite toliau, suberkite apelsino žievelę, citrinos žievelę, patarkuokite imbiero ir dar trumpai pavirkite.
- Labai karštoje keptuvėje apkepkite mėsą. Labai svarbu, kad mėsa keptų, o ne troškintųsi, tad į keptuvę mėsą dėkite mažomis porcijomis.
- Kitoje keptuvėje apkepkite brokolius, svogūną, supjaustytą skiltelėmis, ir vyšninius pomidoriukus. Kepkite 2–3 min., įdėkite marinuoto imbiero, o po to viską – visų trijų keptuvių turinį – sumaišykite.
- Patiekite su kiaušininiais makaronais arba ryžiais.
- Į troškinį galima pridėti grybų, žirnelių ankščių, morkų, šparaginių pupelių.
- Kepimas ant 3 paviršių – būtina sąlyga.
- Paragaukite padažo, nes konsistenciją galima pakeisti citrinos sultimis.
- Vietoje jautienos galite naudoti vištieną, krevetes, žuvį.
- Jeigu mėgstate aštriau – paskaninkite jautieną aitriosiomis paprikomis.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame VMG komandai!