Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
TENDERLOIN TARTARAS
ingredientai
38 g dijon garstyčių
3 g angliškų garstyčių
53 g pomidorų pastos
45 g kaparėlių, smulkintų
38 g kornišonų, smulkintų
vieno kiaušinio trynio
vieno šalotinio svogūno, smulkinto
šlakelis alyvuogių aliejaus
nedidelė sauja petražolių, smulkintų
nedidelė sauja svogūnų laiškų, smulkintų
šlakelis vorčesterio padažo
šlakelis brendžio
žiupsnelis juodųjų pipirų
žiupsnelio druskos
400 g KITCHENme tenderloin jautienos
4 puteplių kiaušinių tryniai (patiekimui)
Čiabata

TENDERLOIN TARTARAS

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Visus padažo ingredientus atsakingai atsveriame ir sumaišome dubenyje.
2. Jautieną supjaustome tvarkingais mažais gabaliukais.
3. Į mėsą po truputį dedame padažą ir viską gerai išmaišome.
4. Tartarą formuojame su kulinariniu žiedu (arba kaip norisi Jums) ir patiekiame su
putpelės kiaušinio tryniu ir plonai pjaustyta, orkaitėje pakepta duonele.

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą