Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
T-Bone steikas su pipirų padažu ir Padron pipirais
ingredientai
400 g Jautienos išpjova/nugarinė (T-Bone)
Maldon druska
Pipirų padažas
Padron pipirai

T-Bone steikas su pipirų padažu ir Padron pipirais

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Sausai brandintą jautienos didkepsnį T-Bone kepkite ant gerai įkaitinto griliaus. Prieš kepant, šiek tiek apibarstykite Maldon druska, kad išryškėtų mėsos skonis.
  2. Kepimo procesas:

Kepkite steiką, kol jo vidinė temperatūra pasieks 58 °C (vidutinis kepimo lygis). Tai užtikrins, kad mėsa išliks sultinga ir minkšta.

  1. Padron pipirai:

Į  įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame padron pipirus. Kepame 2min-3min, kol jos “išsipūs”. Apibarstome maldon druska pagal skonį.

  1. Pateikimas:
    Supjaustykite steiką norimo dydžio gabaliukais ir gražiai išdėliokite lėkštėje.
  2. Priedai:
    Šalia patiekite pipirų padažą ir kepintus Padron pipirus, kurie  suteiks subtilaus skonio mėsai.

 

 

Už gardžią idėją, kuri buvo pateikta Geras skonis renginio metu, dėkojame Meating Room restorano virtuvės šefui Genadijui Konopliovui.

Už nuotraukas dėkojame Dariui Gumbrevičiui

 

Atgal į receptų sąrašą