400 g | KITCHEN ME sausai brandinto T-bone jautienos didkepsnio |
1 | prinokęs avokadas |
ketvirtadalis | mažo raudono svogūno |
pagal poreikį | šviežia kalendra |
fetos sūris | |
pagal poreikį | mažos kukurūzų burbuolės (tinka ir konservuoti kukurūzai, tada jų pakepinti nereikia) |
žaliosios citrinos sultys | |
druska ir pipirai |
1. Įkaitiname iki didelio karščio keptuvę (kol keptuvė pradeda garuoti).
2. Dedame nepaprieskoniuotą kepsnį ir nejudiname 2-3 min. Tada apverčiame ir kitą pusę pakepiname 2-3min. (2min. - jeigu mėgstat rausvesnę, 3min. - jeigu labiau pakepusią).
3. Dedame kepsnį ant medinės pjaustymo lentelės, apibarstome druska, pipirais, apdengiame folija ir leidžiame pailsėti bent 5-10min.
4. Per tą laiką padarome salotas ir atskirai svieste su druska pakepiname mini kukurūziukus (jei naudojami konservuoti įprasti kukurūzai, kepinti nereikia, dėti iš kart į salotas).
5. Patiekiame su apibarstytu fetos sūriu ir užšlakstytomis laimo sultimis.
Už receptą dėkojame neatrastiems skoniams