- KITCHEN ME šviežią sausai brandintą jautienos maltinį „Mėsainiams“ padalinkite pusiau, pagardinkite KOTANYI prieskoniais ir žiupsneliu druskos.
- Smulkintą jautieną tepkite ant dviejų GARDĖSIS poliarinių duonelių „Street food“.
- Šitakius ir kreivabudes stambiai supjaustykite, česnako skilteles susmulkinkite.
- Į dvi ZYLE keptuves pilkite OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus.
- Į vieną iš jų sudėkite smulkintus grybus ir česnako skilteles bei ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą.
- Salotų lapus apšlakstykite citrinos sultimis.
- Grybus pagardinkite druska ir keturių pipirų mišiniu. Troškinkite apie 3–4 min.
- Į kitą keptuvę dėkite poliarines duoneles apteptas jautiena. Kepkite apie 3–4 min.
- Iškeptas poliarines duoneles dėkite į lėkštę, ant mėsos tepkite šaukštą OBELIŲ majonezo „Premium“, uždėkite 2 šaukštus troškintų grybų, antrą poliarinę duonelę, patepkite šaukštu majonezo ir vėl dėkite 2 šaukštus grybų.
- Ant viršaus dėliokite citrinos sultimis pagardintus salotos lapus ir uždėkite dar vieną poliarinės duonelės riekelę.
- Perpjaukite pusiau ir patiekite.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai