- Česnako skiltelę smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su kitais padažo ingredientais ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 min., kol padažas šiek tiek sutirštės. Atidėkite padažą šaltai kelioms valandoms.
- Steiko gabalėlius vos vos patepkite aliejumi ir pabarstykite pipirais.
- Keptuvę (geriausia grilinę) maksimaliai įkaitinkite, dėkite kepsnius ir kepkite 4–5 min., vėliau apverskite, pabarstykite druska ir kepkite dar tiek pat laiko. Paspaudus pirštu mėsa turi spyruokliuoti, tai reiškia, kad ji vidutiniškai iškepusi, jei norite, kad būtų iškepusi labiau, pakepkite ilgiau (taip mes padarėme su vaikams skirta porcija).
- Iškepusiems kepsniams leiskite pastovėti pusę kepto laiko, kad sultys pasiskirstytų po kepsnį. Patiekite su paruoštu padažu ir daržovėmis. Skanaus!
Dėkojame Lieknos bitės už receptą!