1 | morkos |
1/2 | svogūno |
1/2 | paprikos |
2 skiltelių | česnako |
1 nedidelio | imbiero |
2 stiebelių | svogūnų laiškų |
2 SPILVA | aitriųjų marinuotų paprikų |
1/2 | ananaso |
220 g | KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio Black Angus |
1/2 | baltojo ridiko |
3 šaukštų | OBELIŲ moliūgų sėklų ir rapsų aliejaus |
4 šaukštų | KIKKOMAN terijakio padažo |
žiupsnelis | DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus |
3 šaukštų | FELIX padažo Special Mango-Chili |
1 pupodelio | GREENFIELD žaliosios arbatos Quince Ginger |
1 šaukšto | kukurūzų arba bulvių krakmolo |
5 šaukštų | vandens |
2 česnakų | laiškų |
Žiupsnelio | KOTANYI druskos |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai