220 g | Kitchen me sausai brandinto jautienos didkepsnio |
puodelis | spanguolių |
kuokštelis | porų daigelių |
žiupsnelis | stambios druskos |
Ant keptuvės pakepkite po 2-3 minutes iš abiejų pusių steiką, užberkite stambios jūros druskos ir galite susukti į foliją kelioms minutėms, kad pabręstų. Puodelį šviežių ar šaldytų spanguolių užvirkite puode su trupučiu vandens, tuomet spanguoles nukoškite ir pertrinkite smulkintuvu. Per sietelį perkoškite spanguoles - taip atskirsite odeles ir gausite malonios tekstūros spanguolių tyrę.
Ant steiko uždėkite kuokštelį porų daigelių, o valgant, atpjautą steiko gabalėlį pamerkite į rūgštoką spanguolių tyrę. Patiekite su norimu garnyru: ryžiais ar keptomis daržovėmis.
Už receptą dėkojame VIRŠ OBELŲ
Skani nuotrauka: foto@grafas.lt