Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Steikas su burokėlių daigeliais ir šaltalankiais
ingredientai
220 g Kitchen me sausai brandinto jautienos didkepsnio
200 g šaldytų žaliųjų ir geltonųjų šparaginių pupelių ir morkų mišinio
50 g sviesto
žiupsnelis smulkios druskos ir pipirų
žiupsnelis stambios jūros druskos
saujelė burokėlių daigelių
saujelė šaltalankių uogų (šaldytų) arba šaltalankių tyrės

Steikas su burokėlių daigeliais ir šaltalankiais

35 min.
1 porcijos
Gaminimas

 

 

Pakepkite steiką po 2-3 minutes iš abiejų pusių. Užberkite stambios druskos ir įsukite į foliją 5 minutėms, kad šiltai pabręstų. Pakepkite su sviestu daržoves, pasūdykite, užberkite pipirų.
Steiką galite perpjauti į 2-3 mažesnius gabalėlius, ant viršaus uždėkite burokėlių daigelių, paberkite greta šaltalankių uogų.
 
 
 Už receptą dėkojame VIRŠ OBELŲ 

Skani nuotrauka: foto@grafas.lt

Atgal į receptų sąrašą