- Prieš kepant jautieną, pasiruoškite salotas: lėkštėje išdėliokite špinatų lapus, supjaustytą avokadą, griežinėliais padalintas figas, berkite granato sėklas.
- Brokolius 5 minutes apvirkite pasūdytame vandenyje, palaukite, kol atvės, ir taip pat dėkite į salotų lėkštę.
- Keptuvę įkaitinkite iki didžiausios kaitros, patepkite aliejumi ir dėkite 3–4 minutėms mėsą, tada apverskite (turėtų būti gerai apskrudusi, net su juodais dryžiais), kepkite dar tiek pat laiko. Kepsnį išimkite iš keptuvės, pabarstykite druska ir pipirais, kelioms minutėms palikite ramiai lėkštėje.
- Jautienos didkepsnį supjaustykite juostelėmis ir dėkite į salotų lėkštę.
- Salotas pašlakstykite balzaminiu actu. Skanaus!
Dėkojame Lieknos bitės už receptą!