Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
SMETONIŠKAS BEFSTROGENAS
ingredientai
220 g Kitchenme brandintos Black Angus mentės didkepsnio
1 svogūnas
aliejus
0,5 stiklinė grietinės
1 v.š. pomidorų padažo
0,5 malti pipirai, druska
0,5 v.š miltų

SMETONIŠKAS BEFSTROGENAS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Sausai brandintą jautieną supjaustykite juostelėmis.
  2. Supjaustytus mėsos gabalėliua pabarstykite druska, pipirais ir apkepkite gerai įkaitintuose riebaluose, kol iš visų pusių gabaliukai gražiai apskrus.
  3. Mėsai apkepus, sudėkiti pusžiedžiais supjaustytą svogūną, pabarstykite miltais ir dar pora minučių paspirginkite ir, užpylus grietine bei pomidorų padažu, pakaitinti, kad užvirtų.
  4. Patiekite su bulvių koše ar kita mėgstama piure. 

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Baubažiuko virtuvėlei. 

 

 

Atgal į receptų sąrašą