2x150 g | KITCHEN ME antienos filė maltinių mėsainiams su jelapenu |
Druskos | |
Pipirų | |
2 šaukštų | BBQ padažo |
2 | slyvų |
2 | obuolių |
1 | saliero stiebo |
2 šaukštų | cukraus |
2 stiklinių | vandens |
60 g | gorgonzolos sūrio |
2 | bandelių burgeriams |
Mėgstamų | salotų lapų (aš naudojau paprastas salotas, burokėlių lapus ir žirnių daigus). |
PATARIMAI
- Vietoje obuolių galite naudoti kriaušes – burgeriui suteiks naujų skonių.
- Vietoje slyvų galite naudoti vyšnias – burgeriui jos suteiks kitokios rūgštelės.
- Kad maltinukai būtų dar aromatingesni, juos kepant orkaitėje į skardą galite įdėti rozmarino.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame VMG komandai