1. Mėsą pabarstome pipirais ir pamarinuojame apie 10-15min. Ant grilio iškepame didkepsnį (jei grilio neturite tiks ir keptuvė, kurioje mėsą pakepiname iš abiejų pusių po keletą minučių). Iškeptą mėsą pabarstome druska pagal skonį.
2. RUOŠIAME PADAŽĄ: svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname aliejuje iki bus gražiai auksinės spalvos. Sudedame švariai nuplautus ir griežinėliais supjaustytus pievagrybius, kepame kol nebeliks skysčio nuo jų. Suberiame miltus ir pakepiname iki jie bus auksinės spalvos. Supilame pusė stiklinės vandens, įberiame pipirus, druskos, žalumynus ir troškiname kelias minutes ant silpnos ugnies. Gale sudedame grietinę, išmaišome ir dar truputi pakaitiname. Padažas paruoštas
3. GARNYRAS: bulves išplauname ir supjaustome armonikėle (smulkiai įpjauname bulvės viršų, bet neperpjauname iki galo), pabarstome druska ir prieskoniais, apipurškiame alyvuogių aliejumi. Kepame ant grilio arba iki 200 laip. įkaitintoje orkaitėje kol suminkštės. Kukurūzų burbuolę apviriame ir vėliau kepame ant grilio, kai iškeps pabarstome druska.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame nuo užkandžio iki deserto.