- VILNIAUS DUONOS ruginės duonos „Toste“ riekeles apskrudinkite keptuvėje arba orkaitėje, laiškinius česnakus susmulkinkite. Į dubenėli įmuškite kiaušinius ir šluotele išplakite iki vientisos masės.
- Prikaistuvyje ant nedidelės kaitros ištirpinkite sviestą, pilkite kiaušinius ir nuolatos maišykite su mentele, kol pradės tirštėti. Kartais patraukdami nuo kaitros. Sutirštėjus masei pilkite grietinėlę, nuolatos maišydami, įtarkuokite kietojo sūrio, dėkite susmulkintus laiškinius česnakus ir maišykite.
- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite kepti KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ ir vyšninius pomidorus, maltinį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps.
- Ant skrudintos duonos dėkite plaktą kiaušinienę, jautienos maltinį, vyšninius pomidorus, dar vieną skrudintą duonelę, „scrambled eggs“ ir smulkintų laiškinių česnakų.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai