- Steiką išimkite iš pakuotės ir nusausinkite. Keptuvę gerai įkaitinkite, tada pilkite aliejaus, palaukite, kol gerai įkais. Dėkite steiką ir kepkite ant didelės kaitros 4 min iš kiekvienos pusės, kepsnio nevartant. Iškeptą steiką dėkite į foliją, susukite ir palikite dar 5-7 min "pailsėti".
- Salotų lapus dėkite į lėkštes. Svogūną supjaustykite griežinėliais. Stambiai supjaustykite ridikėlius, saulėje džiovintus pomidorus ir išdėliokite juos ant salotų, užberkite kaparėlių.
- Jautienos steiką supjaustykite juostelėmis ir dėkite ant salotų. Viską apšlakstykite citrinos sultimis, pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Padažui sumaišykite natūralų jogurtą su balzaminio acto kremu, pasūdykite, viską išmaišykite ir pabarstykite pipirais. Tiekite atskirame indelyje. Skanaus!
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!