Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Salotos su jautienos didkepsniu
ingredientai
pagal poreikį Iceberg salotų
Rukalos
Agurkų
Vyšnynių pomidoriukų
saujelės džiovintų pomidorų
Bolivinės balandos
mėgiamo padažo
220 g Kitchen me sausa brandinto jautienos didkepsnio

Salotos su jautienos didkepsniu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Jautienos didkepsnį kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Kepkite 2- 3 min. iš vienos pusės ir iš kitos tiek pat. Kepsnio nevartykite!
Iškepusį kepsnį padėkite ant kepimo folijos, pagardinkite druska ir pipirais, uždėkite gabalėlį sviesto,suvyniokite ir palikite pailsėti 5 min.

Padažą gaminau iš puse skardinės avinžirnių, 3 šaukštų konservuotų žirnelių, 3 šaukštų vandens, šaukšto citrinos sulčių, šaukšto alyvuogių aliejaus, skiltelės česnako, šaukšto krapų ir žiupsnelio druskos. Viską sutryniau ir užpyliau and salotų.

 

 

 Už receptą dėkojame Skanumynas

Atgal į receptų sąrašą