220 g | KITCHEN ME sausai brandinto Rib EYE didkepsnio |
pagal poreikį | ananasai |
pagal poreikį | smidrai |
žiupsnelis | druska, pipirai |
Ribeye steak @kitchenme1 prieš kepimą @ak_smiths_meat_shop texas prieskoniai
Kepimas ant ketaus grotelių 2+2
5min ilsiesi folijoje
Smidrai, apvirti 3 min su druska, lauro lapas, česnakų drožlės @nastiagarden_nastia
Ananasas, man labiau patinka šviežias, bet šiandien deja, tik konservuotas.
Pačirškinam iš abiejų pusių ant ketaus grotelių. @kamadoclublt
Chimichurri padažas, petražolės, česnakas, citrinos sultys, raudonas svogūnas, Čili pipiriukas, druska, alyvuogių aliejus. Viską labai smulkiai supjautome.
Prieš pateikimą, steak’ą pabarstome aišku, kas mėgsta, druskos dribsniais.
Už receptą dėkojame Irena Kviatkovskaja.