220 g | KITCHENme Rib Eye Steak |
1 nedidelio | baltojo svogūno |
1 didelės | paprikos |
5 vnt. | pievagrybių |
Mėsos marinatui: | |
1 a.š. | skrudintų sezamų aliejaus |
žiupsnelis | Druskos |
1 a.š. | krakmolo |
Padažui: | |
2 v. š. | sojos |
75 ml | vandens |
1 a.š. | obuolių arba baltojo vyno acto |
1 didelė skiltelė | traiškyto česnako |
1 a.š. | klevų sirupo |
Garnyrui: | |
8 v.š. | ryžių |
Mėsą supjaustomo norimos formos gabalėliais, pilame skrudintų sezamų aliejų, druską, krakmolą, išmaišome ir paliekame marinuotis. 2. Juostelėmis supjaustome papriką, stambiai supjaustome svogūną, griežinėliais supjaustome pievagrybius. 3. Keptuvėje kelias minutes pakepiname jautieną, atidedame į šoną. 4. Toje pačioje keptuvėje kepiname daržoves, iki kol suminkštės. 5. Atgal sudedame jautieną, supilame sumaišytus padažo ingredientus ir maišome, kol viskas sutirštėja. 6. Patiekiame su virtais ryžiais ir sezamo sėklomis. SKANAUS!
Už receptą dėkojame Bet pirmiausia maistas.