Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Pomidorų ir mėsos kukulių salotos su mėtiniu padažu
ingredientai
5-6 SPILVA marinuotų agurkėlių
3 šaukštų graikiško jogurto
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
1 skiltelės česnako
½ šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
1 saujelės mėtų
150 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio Mėsainiams
Žiupsnelio KOTANYI itališkų žolelių
1 pomidoro
1 Kumato pomidoro
1 saujos vyšninių pomidorų
1 nedidelio mėlynojo svogūno
Žiupsnelio druskos
1 šaukšto BASSO purškiamo alyvuogių aliejaus
20 g DŽIUGAS 36 mėn. brandinimo kietojo sūrio
Keleto rozmarino šakelių
1 saujelės granatų sėklų
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
TINGINIO PANTIS nealkoholinio obuolių sidro (patiekti)

Pomidorų ir mėsos kukulių salotos su mėtiniu padažu

20 min.
1-2 asmenim
Gaminimas
  1. SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su graikišku jogurtu. Pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais.
  2. Įtarkuokite česnako skiltelę, citrinos žievelę ir pagardinkite ½ kiekio smulkintų mėtų.
  3. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ pagardinkite KOTANYI itališkomis žolelėmis ir suformuokite kukulius.
  4. Pomidorus pjaustykite stambiais gabalėliais, vyšninius pomidorus – pusiau, o mėlynąjį svogūną – skiltelėmis. Daržoves sudėkite į lėkštę.
  5. Jogurto padažą pagardinkite druska ir sudėliokite šalia pomidorų.
  6. Į ZYLE keptuvę papurkškite BASSO alyvuogių aliejaus. Taip pat juo pagardinkite pomidorus.
  7. Į įkaitusį aliejų sudėkite suformuotus kukulius ir kepkite iš abiejų pusių po 2 min. 
  8. DŽIUGO 36 mėn. brandinimo kietąjį sūrį supjaustykite daržovių skustuku.
  9. Į jautienos kukulius susmaigstykite rozmarino šakeles.
  10. Ant pomidorų dėliokite iškeptus kukulius su rozmarinu, viską pagardinkite granatų sėklomis, sūrio drožlėmis.
  11. Apibarstykite tarkuota citrinos žievele, KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska ir papuoškite likusiais mėtų lapeliais.
  12. Patiekite su TINGINIO PANTIS nealkoholiniu obuolių sidru.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą