4x220 g | KITCHEN ME sausai brandintų jautienos paslėpsnio didkepsnių „Flank Steak“ |
30 ml | aliejaus |
1 | nedidelio svogūno |
4 skiltelių | česnako |
1 | šviežios aitriosios paprikos |
1 nugriebto šaukšto | cinamono |
½ šaukštelio | maltų gvazdikėlių |
1 šaukštelio | maltų kalendrų |
1 šaukštelio | maltų aitriųjų paprikų |
0,5 l | vištienos sultinio |
30 g | migdolų |
30 g | sūdytų žemės riešutų |
100 ml | pomidorų tyrės |
50 g | juodojo šokolado (nuo 72 proc.) |
1 v.š. | geros kokybės nesaldintos kakavos |
1 šaukštelio | jūros druskos |
Žiupsnelio | šviesiai grūstų juodųjų pipirų |
Receptas sukurtas bendradrbiaujant su VMG komanda ir Alfu Ivanausku.