100 | kokosų pieno |
1 | kiaušinio |
Žiupsnelio | KOTANYI ciberžolės |
150 g | ryžių miltų |
100 ml | TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens |
žiupsnelio | KOTANYI druskos |
4 šaukštų | OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus |
220 g | KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio Black Angus |
100 g | romaninių salotų |
1½ | valgomųjų svogūnėlių |
20 g | poro |
50 g | SPILVA marinuotų agurkėlių |
1½ | raudonų aitriųjų paprikų |
2 šaukštų | KIKKOMAN sojų padažo |
1 šaukšto | JADE BRIDGE ryžių acto |
½ šaukšto | AJI žuvų padažo |
1 šaukštelio | JADE BRIDGE sezamų aliejaus |
1½ šaukšto | DANSUKKER auksaspalvio cukraus sirupo |
1 skiltelės | česnako |
20 g | imbiero |
30 | GERMANTO fermentinio sūrio Tilsit |
žiupsnelio | KOTANYI juodųjų pipirų |
1 saujelės | kalendrų šakelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai