Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Neatsivalgomos salotos su jautiena
ingredientai
220 g KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio RIB EYE
2 saujų gražgarsčių ar kitų mėgstamų salotų lapų
3 vidutinio dydžio morkų
150-200 g konservuotų raudonųjų pupelių
1 didelio pomidoro
žiupsnelis SANTA MARIA juodųjų Tellicherry pipirų
1 raudonojo svogūno
2 avokadų
3 šaukštų obuolių acto
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
žiupsnelio SANTA MARIA druskos
Kelių šaukštų žaliosios namų gamybos adžikos (patiekti)

Neatsivalgomos salotos su jautiena

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Į dubenį dėkite salotas.
  2. Per stambią tarką sutarkuokite morkas ir sudėkite ant salotų. Sudėkite pupeles.
  3. Pomidorą supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais. Paskaninkite pipirais ir sudėkite ant salotų.
  4. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir taip pat sudėkite ant salotų. Išskobkite avokadus.
  5. Salotas pašlakstykite actu, aliejumi ir paskaninkite druska bei pipirais. Labai gerai išmaišykite dubenyje.
  6. Į labai gerai įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir dėkite KITCHEN me sausai brandintą jautienos didkepsnį RIB EYE. Iš abiejų pusių kepkite po 2 min. Iškepusį „steiką“ dėkite į šiltą lėkštę, vieną pusę pasūdykite ir apibarstykite pipirais. „Steikui“ leiskite kelias minutes „pailsėti“.
  7. „Steiką“ supjaustykite juostelėmis ir sudėkite ant salotų. Patiekite su adžika.

PATARIMAI:

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame VMG komandai!

Atgal į receptų sąrašą